Відбувся виїзний прийом  громадян з питань цивільних та адміністративних справ

14.06.2019

губська

13 червня у Великосеверинівській  ОТГ посадовими особами Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся виїзний прийом  громадян з питань цивільних  та адміністративних справ. Прийом громадян в пунктах доступу до безоплатної правової допомоги на базі органів місцевого самоврядування є вкрай важливим для підвищення правової спроможності громадян, поширення інформації про безоплатну правову допомогу та надання індивідуальних консультацій і роз’яснень з правових питань.
З-поміж актуальних питань, які турбували жителів сільської громади, можна виокремити наступні: встановлення факту народження дитини на непідконтрольній території України, стягнення заборгованості по аліментах та призначення пенсії за вислугою років.
Після завершення прийому фахівці Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги разом з сільським головою Великосеверинівської об’єднаної територіальної громади Сергієм Левченком та  керуючою справами виконавчого комітету начальником загального відділу  Ольгою Губською  узгодили питання сприяння доступу мешканців громади до безоплатної правової допомоги, а також надали роз’яснення порядку надання безоплатної вторинної правової допомоги.

До Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутись за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53, тел. (095) 87-662-33, (0522) 32-08-24. Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні  зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.
Кропивницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги