Відбулася нарада з сільськими головами ОТГ Кіровоградського району

14.06.2018

нарада

13 червня очільниця Кіровоградського району Алла Поліщук провела нараду з сільськими головами ОТГ за участі керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України в районі. Про це йдеться на офіційному веб-сайті Кіровоградської районної державної адміністрації. В нараді приймала участь начальник фінансово-економічного відділу Великосеверинівської ОТГ  Інна Коробко.

До порядку денного були включені питання: про субвенцію районному бюджету з бюджетів ОТГ на пропорційне утримання об’єктів спільного користування, виконання програм та заходів протягом 2018 року; про стан виплати середньої заробітної плати сільськогосподарськими підприємствами Кіровоградського району, що функціонують на територіях ОТГ; про стан реалізації медичної реформи первинної ланки сільської медицини на територіях сільських рад об’єднаних територіальних громад та інші.
На нараді були заслухані керівники відповідних структурних підрозділів районної державної адміністрації та представники сільських рад ОТГ. За результатами наради голова районної державної адміністрації надала ряд доручень.

Джерело:http://kirrda.kr-admin.gov.ua