УКРАЇНА
Великосеверинівська сільська рада
КІРОВОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XХ СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 10/10/2018 року №587 Велика Северинка
Про переукладання договору про встановлення особистого сервітуту

Відповідно до ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12 Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України № 982 від 26 серпня 2009 року “Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності”, розглянувши надані паспорта прив”язки малих архітектурних форм, заяв ФОП Курцева Володимира Олеговича та гр. Курцевої Мирослави Вікторівни та заслухавши інформацію сільського голови

1.Внести зміни до Договору про встановлення особистого сервітуту від 22 вересня 2010 року, який було укладено між Великосеверинівською сільською радою та ФОП Курцевим Володимиром Олеговичем, у зв’язку із зміною власника малої архітектурної форми (тимчасова споруда для здійснення торгівельної діяльності- торгівля квітами та насінням).

2.Доручити сільському голові укласти з гр. Курцевою Мирославою Вікторівною додаткову угоду із внесенням змін відомостей Набувача до Договору про встановлення особистого сервітуту від 22 вересня 2010 року.

3.Інші умори договору, до яких не внесені зміни, зберігають чинність.

4.Забов’язати гр.Курцеву Мировславу Вікторівну  виконувати вимоги по упорядкуванню території, згідно Правил благоустрою території Великосеверинівської сільської ради, затверджених сесією Великосеверинівської сільської ради від  29 березня 2018 року № 376.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову.

Сільський голова С.ЛЕВЧЕНКО