УКРАЇНА
Великосеверинівська сільська рада
Кропивницького району
Кіровоградської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 03/09/2019 року №95-од Велика Северинка
Про проведення ХLIХ-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти"

На підставі статті 32 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про культуру", розпорядження голови обласної державної адміністрації від 14 серпня 2019 року №968-р «Про проведення XLIX-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти»» та з метою відродження, популяризації українського професійного театрального мистецтва і подальшого розвитку самодіяльних драматичних колективів громади:

1.Провести з 10 по 15 вересня 2019 року заходи в рамках святкування ХLIХ-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва “Вересневі самоцвіти” на території Великосеверинівської сільської ради.
2.Утворити організаційний комітет з підготовки заходів в рамках проведення ХLIХ-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва “Вересневі самоцвіти” (далі – Свято) на території Великосеверинівської сільської ради.
3.Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення заходів Свята згідно з додатком.
4.Відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму сільської ради забезпечити проведення заходів свята театрального мистецтва “Вересневі самоцвіти” на тариторії Великосеверинівської сільської ради та до 30 вересня 2019 року надати департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації інформацію про проведені заходи.
5.Фінансування заходів здійснити за рахунок коштів, передбачених у місцевому бюджеті, та інших джерел, не заборонених чинним законодавством України.
6.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету, начальника загального відділу Губську О.М.

Сільський голова С.ЛЕВЧЕНКО

Додатки :

Додаток