Для тих, хто шукає роботу!

20.01.2020

Державна установа “Кропивницька виправна колонія (№6)” має нагальну потребу  в комплектуванні  вакантних посад молодших інспекторі відділу нагляду  і безпеки та відділу охорони. До  державної установи “Кропивницька виправна колонія (№6)” приймаються громадяни України, які мають повну загальну освіту, пройшли строкову службу в ЗС України  за контрактом, інших військових формуваннях, або звільнені від призову згідно чинного законодавства (мають відстрочку), придатні до служби за станом здоров’я та жінки, які не мали судимостей.

Умови проходження служби:

графік роботи позмінний (відділ охорони – одна доба робоча, дві вдома;  відділ нагляду  і безпеки –  одна доба робоча, три вдома). Проходження служби на пільгових умовах з розрахунку – один місяць служби за сорок днів, зняття з військового обліку, пенсія за пільговою вислугою  років або за змішаним стажем, своєчасна оплата праці  (від 6500 грн.), можливість кар’єрного росту, офіційне працевлаштування, щорічна  відпустка від 30 діб протягом календарного  року, надання матеріальної допомоги на оздоровлення, оплата лікарняних, можливість безкоштовного  навчання у відомчому навчальному закладі  тощо.

Також Державна установа “Кропивницька виправна колонія (№6)” набирає кандидатів для навчання до Академії Державної пенітенціарної служби України на денну та заочну форму навчання за ступенем вищої совіти «бакалавр», «магістр» за спеціальностями «Право», «Психологія», «Економіка». Інформація  про прийом до Академії розміщена на сайті http://academysps.edu.ua/.

Більш детальну інформацію  можна отримати за адресою м. Кропивницький, вул. Яновського, 50, каб.13  або за телефонами  0663067698, 0951737567