З Днем Перемоги! Привітання сілського голови Сергія Левченка

09.05.2020

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

75 років тому, дякуючи мужності і героїзму наших ветеранів, в суворих випробуваннях та стражданнях було здобуто перемогу над страшним ворогом – фашизмом.  9 травня – святий день для жителів нашої громади, бо не має жодної сім’ї, яку б не зачепила війна. Вона пройшла залізним плугом через кожне серце, долю і життя. Вона залишиться навічно у нашій        пам´яті — загальнонародній, родинній, особистій. Перемога була одна на всіх, і ніхто не стояв за ціною. Для нашої держави ця ціна становила до десяти мільйонів життів співвітчизників. Україна дала армії і флоту понад сім мільйонів воїнів. Кожен другий з них поліг на фронтах, а кожен другий з тих, хто залишився у живих, повернувся додому інвалідом. Мільйони в окупації…

Головне, щоб про них пам’ятали, щоб ніколи не стерлася в пам´яті поколінь велич їх подвигу. Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду! Вклоняємося їхньому подвигу і вшануємо їх хвилиною мовчання.

Шановні ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення і 75-ою річницею Перемоги! Висловлюючи вам свою глибоку повагу та вдячність, бажаю міцного здоров’я, добра, довгих років щасливого й гідного життя!     Пам’ятаємо! Перемагаємо!

З повагою, сільський голова Сергій Левченко