З днем народження, шановний Сергію Володимировичу!

19.07.2021

роз

Сьогодні, дев’ятнадцятого липня, Великосеверинівський сільський голова Сергій Володимирович Левченко святкує свій день народження!

Шановний Сергію Володимировичу!

У цей святковий день зі щирістю та теплом вітаємо Вас з  Днем  народження!

Щиро бажаємо Вам міцного  здоров’я, щедрої долі й миру, злагоди і добробуту Вам і Вашій родині нових досягнень і перемог! Нехай Ваше життя завжди залишається наповненим розумінням і підтримкою колег та однодумців, теплом домашнього вогнища, любов’ю рідних та близьких, а наступні роки та майбутні дороги хай рясніють добрими справами!

Шановний Сергію Володимировичу! Ми цінуємо Вас за Вашу відданість громаді, професіоналізм та почуття    відповідальності,  повагу до людей,   доброзичливість, цілеспрямованість та активну життєву позицію. Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви своєю копіткою та надзвичайно відповідальною   працею   щоденно формуєте якісний імідж всієї громади, робите вагомий внесок у  розвиток   рідного краю.  Тож нехай бурхливий вир життя не похитне Вашу впевненість у своїй роботі, а тільки додасть Вам віри у власні сили, невичерпної життєвої енергії і наснаги,  успіхів у всіх починаннях. Нехай людська вдячність  буде подякою Вам за плідну працю, яка  допоможе йти далі по наміченому шляху, реалізовувати плани і втілювати мрії!

З днем народження!

З повагою, колектив сільської ради, депутатський корпус