УКРАЇНА
Великосеверинівська сільська рада
КРОПИВНИЦЬКОГО РАЙОНУ
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Х СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 02/08/2021 року №703 Велика Северинка
Про затвердження порядку денного Х сесії VIII скликання

Відповідно до ст.ст. 26,42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

СІЛЬСЬКА РАДА ВИРІШИЛА :

Затвердити наступний порядок денний Х сесії VIII скликання:
1.Про затвердження порядку денного Х сесії VIII скликання.
2.Про внесення змін до Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян на 2021-2023 роки.
3.Про внесення змін до рішення від 24 грудня 2020 року № 49 «Про бюджет Великосеверинівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (код бюджету 11507000000).
4.Про затвердження компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян (мешканців Великосеверинівської сільської ради) на залізничному транспорті приміського сполучення на 2021-2023 роки.
5.Про зміну назви юридичної особи Великосеверинівської сільської ради.
6.Про затвердження Статуту Високобайрацької гімназії Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району у новій редакції.
7.Про затвердження Статуту Великосеверинівського ліцею Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району у новій редакції.
8.Про затвердження Статуту Созонівського ліцею Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району у новій редакції.
9.Про затвердження Статуту Центру позашкільної освіти Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.
10.Про затвердження Статуту Созонівського закладу дошкільної освіти «Віночок» Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.
11.Про затвердження Статуту Оситнязького центру культури і дозвілля Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.
12.Про затвердження Статуту Великосеверинівської центральної бібліотеки Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.
13.Про внесення змін до рішення Великосеверинівської сільської ради від 25 червня 2021 року №699.
14. Про внесення змін до рішення Великосеверинівської сільської ради від 28грудня 2020 року №81 «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на території Великосеверинівської сільської ради на 2021-2023 роки».
15.Про внесення змін до рішення Великосеверинівської сільської ради від 17 лютого 2021 року №257 «Про затвердження Програми охорони навколишнього природнього середовища в Великосеверинівській сільській раді на 2021-2023 роки».
16.Про розробку детального плану на території Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.
17.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)в селі Велика Северинка гр. Задорожній Владиславі Сергіївні.
18.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Назаренко Олені Миколаївні.
19.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Назаренку Юрію Олександровичу.
20.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Шевченко Еліні Володимирівни.
21.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Шевченко Еліні Володимирівни.
22.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Шевченко Еліні Володимирівни.
23.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Шевченко Еліні Володимирівни.
24.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Шевченко Еліні Володимирівни.
25.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі Підгайці гр. Лесівій Майї Сергіївні.
26.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства в селі Оситняжка гр. Коваленко Надії Сергіївні.
27.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «лайфселл».
28.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Оситняжка гр. Коваленко Ніні Павлівні.
29.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Оситняжка гр. Коваленко Анні Олександрівні.
30.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Олійнику Юрію Семеновичу.
31.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в селі Високі Байраки гр. Якушову Миколі Миколайовичу.
32.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «КОЛОС» гр. Ліннік Тетяні Едуардівні.
33.Про надання дозволу на розробку технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Крикуненко Тетяні Григорівні.
34.Про внесення змін до рішення Великосеверинівської сільської ради від 20 вересня 2019 року № 1009.
35.Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруду с. Велика Северинка гр. Задорожній Олександрі Дмитрівні.
36.Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруду с. Оситняжка гр. Тарасенко Людмилі Олексіївні.
37.Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруду с. Оситняжка гр. Клім Марії Василівні.
38.Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруду с. Підгайці гр. Колеснику Геннадію Олександровичу, гр. Колесник Ірині Олександрівні.
39.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Великосеверинівської сільської ради.
40.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в СК «Приозерний» гр. Кузнєцовій Інгі Валентинівні.
41.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в СК «Приозерний» гр. Шуляк Яні Олексіївні.
42.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в СК «Приозерний» гр. Змєєвій Оксані Максимівні.
43.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в СК «Приозерний» гр. Теніченко Єлизаветі Євгенівні.
44.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Унгулу Юрію Анатолійовичу.
45.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Наманюку Віктору Михайловичу.
46.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Бєлову Андрію Сергійовичу.
47.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Буторіну Олександру Геннадійовичу.
48.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Кузіній Катерині Іванівні.
49.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Стрельченко Ларисі Василівні.
50.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Стрельченку Валерію Олексійовичу.
51.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Стрельченку Олегу Валерійовичу.
52.Про відмову у погодженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва у с. Созонівка гр. Іконніковій Оксані Володимирівні.
53.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства у с. Оситняжка гр. Сігову Василю Андрійовичу.
54.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Гребенюку Едуарду Олексійовичу.
55.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Мицюк Ксенії Олексіївні.
56.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Іващенко Ілоні Сергіївні.
57.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у с. Підгайці гр. Чубару Юрію Анатолійовичу.
58.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Великосеверинівської сільської ради гр. Зубко Галині Тимофіївні.
59.Про внесення змін до рішення Великосеверинівської сільської ради від 18 червня 2021 року №659.
60.Про внесення змін до рішення Великосеверинівської сільської ради від 18 червня 2021 року №664.
61. Про скасування пунктів 2,3 рішення Великосеверинівської сільської ради від 25 березня 2021 року №371.
62. Про продаж земельної ділянки комунальної власності с. Підгайці гр. Губському Володимиру Валентиновичу.

Сільський голова Сергій ЛЕВЧЕНКО