УКРАЇНА
Великосеверинівська сільська рада
КРОПИВНИЦЬКОГО РАЙОНУ
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XL СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 10/02/2020 року №1287 Велика Северинка
Про поновлення договору оренди земельної ділянки

Розглянувши заяву Директора СТОВ «МИР» Гавриша Володимира Миколайовича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 134 Земельним кодексом України, статті 33 Законом України «Про оренду землі», пункту 34 частини першої статтi 26 Закону України «Про мiсцеве самоврядування в Українi»,

1. Поновити договір оренди землі з СТОВ «МИР» терміном на 10(десять) років загальною площею 1,2190 га із земель житлової та громадської забудови, землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в комерційних цілях, кадастровий номер 3522581200:02:000:8101, яка розташована у с. Підгайці Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

2.Затвердити Розрахунок розміру нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності, грошова оцінка яких проведена, станом на “01”лютого 2019 року згідно додатку 1.

3. Встановити орендну плату в розмірі 6(шість) % на рік від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 3522581200:02:000:8101, загальною площею 1,2190 га, яка розташована у с. Підгайці Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

4. Розмір орендної ставки буде переглянуто постійною комісію з питань земельних відносин, будівництва, транспорту, зв’язку, екології, благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища на момент затвердження нової нормативної грошової оцінки населеного пункту с. Підгайці Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та в подальшому кожні 3 (три) роки.

5. Зобов’язати СТОВ «МИР»:
5.1.Використовувати земельну ділянку суворо за цільовим призначенням;
5.2.Утримувати в належному санітарному стані прилеглу територію;
5.3.Своєчасно сплачувати орендну плату за землю.

6.Доручити сільському голові укласти договір оренди земельної ділянки зазначених у п. 1 даного рішення.

7.Зобов’язати СТОВ «МИР» зареєструвати право оренди на земельну ділянку зазначену у п. 1 даного рішення та надати копію реєстраційних документів до виконкому Великосеверинівської сільської ради.

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва, транспорту, зв’язку, екології, благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища.

Сільський голова Сергій ЛЕВЧЕНКО

Додатки :

Додаток